GREEN Szuper Hidratáló Szérum

7.990 Ft

Ha Ön bőre is fakó, sápadt vagy élettelen a GREEN Szuper hidratáló szérum a legjobb választás Önnek.

Különleges összetevői a Nerolivíz, hyaluron, zöld tea kivonat és acmella. Valóságos energia bomba a bőrnek. Pikkelysömörtől szenvedő, irritált, ekcémás bőr ápolására is alkalmas. Különösen a száraz arcbőr ápolásában és tisztításában játszik fontos szerepet.

30 ml

Cikkszám: greenszerum Kategóriák: ,

Leírás

Főbb összetevői a Nerolivíz, hyaluron, zöld tea kivonat és acmella

A neroli víznek köszönhetően 

  • regeneráló hatású, 
  • serkenti az új sejtek képződését, 
  • derűssé teszi a bőrt és növeli a csillogását. 

Különösen a száraz arcbőr ápolásában és tisztításában játszik fontos szerepet. A Neroli víz segít a fakó, sápadt és élettelen arcbőr kezelésében.

 A zöldtea kivonat főbb tulajdonságai a GREEN szérum kapcsán:

  • erőteljes antioxidáns
  • gyulladásgátló hatású
  • frissítő és tonizáló hatású, illetve
  • meggátolja a kollagén károsodását

A hialuronsav közismert öregedésgátló, ráncmegelőző hatásáról ezért abszolút helye van minden bőrfeszesítő kozmetikumban. Tömörebbé varázsolja és átalakítja a bőrszövetek szerkezetét.

Ezen tulajdonságaiból adódóan segít eltüntetni az érett, kiszáradt, hámló bőr jeleit. Pikkelysömörtől szenvedő, irritált, ekcémás bőr ápolására is alkalmas.

Az acmella kivonat serkenti a kollagén és a fibroblasztok közötti kölcsönhatást, ezáltal feljavítja a bőr sűrűségét, megerősíti szerkezetét. Ösztönözve a sejtek dinamizmusát, összehúzza a bőrt, bőregyenesító hatású.

A szérumok koncentráltabb formában tartalmazzák a bőrének szükséges hatóanyagokat.
A folyékonyabb konzisztencia es a kismolekulájú összetétel miatt az erős aktív hatóanyagok hatékonyabban, gyorsabban jutnak a bőrbe, mint a krémek. Zsíros bőr esetén, egy szérum alkalmazása sokkal kellemesebb, mert nem hagy ragacsos réteget, maximum a teljes beszívódásig egy finom filmréteget képez a bőr felületén.

Összetevők: Citrus aurantium (orange blossom) hydrosol water.*, Glycerin, water, Camellia Sinensis (Green Tea) leaf extract, coco caprylate, acmella, benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid, xanthan gum, hyaluronic acid, pelargonium roseum oil, spirulin

Dokumentumok

TanusítványLabortesztOGYÉI tanusítvány
Kosár
0