Szállítási feltételek

UTÁNVÉT:

A megrendelt áru kézbesítése során, az áru átvételével egyidejűleg, személyesen a futárnak fizeti ki készpénzben vagy bankkártyával a termék végösszegét és az esetleges szállítási díjat. Amennyiben a kézbesítéskor nem tartózkodik a szállítási címen megadott helyen, úgy a futárszolgálattal tudja megbeszélni a csomagátvétel helyét.

Rendelés:

A honlapon nem szükséges regisztrálni ahhoz, hogy rendelni tudjunk.

A tetszőleges termékeket kérjük tegye bele a kosárba. Amikor végzett a honlap tetején vagy a jobb alsó sarokban levő kosár gombra kattintva ugorhat a kosár menüpontra. Itt még módosíthatja a termékek darabszámát, törölheti a termékeket amire nincsen szüksége, illetve visszaugorhat a termékekhez, ha valamit még szeretne megvásárolni.

A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut 15000 Ft feletti megrendelés esetén díjmentesen szállítja ki.

Amennyiben nem sikerül feltennie a rendelést, kérjük írja meg nekünk e-mailben ([email protected]) a rendelni kívánt terméket/termékeket, a pontos szállítási címet, nevet, telefonszámot és kollegáink szívesen felteszik Ön helyett a rendelést.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzni. A délelőtt leadott rendelések általában már másnap kiszállításra kerülnek

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:

Utánvéttel: a végösszeget a csomag átvételekor kell kifizetni a futárnak, készpénzben vagy bankkártyával

  • GLS

Előreutalással: Amennyiben előreutalással szeretne fizetni, kérjük rendelés előtt írjon nekünk chat-en vagy e-mailben az [email protected] címre, ahol mi elküldjük a számlaszámot amire utalhat. Amiután megkaptuk a fizetési bizonylatot, rögtön fel is adjuk a csomagot Önnek.

Szállítási idő átlagosan: 1-3 munkanap

Kosár
0