SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

UTÁNVÉT:

A megrendelt áru postai kézbesítése során, az áru átvételével egyidejűleg, személyesen a postásnak fizeti ki készpénzben a termék végösszegét és az esetleges szállítási díjat. Amennyiben a kézbesítéskor nem tartózkodik a szállítási címen megadott helyen, úgy a Postahivatalban kell fizetnie.
Rendelés: A honlapon regisztrálni nem kell a vásárláshoz.
A tetszőleges termékeket kérjük tegye bele a kosárba és mikor végzett a honlap tetején lévő kosár gombra kattintva ugorhat a kosár menüpontra. Itt még módosíthatja a termékek darabszámát, törölheti a termékeket amire nincsen szüksége, illetve a termékekre is visszaugorhat ha valamit még szeretne megvásárolni. A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut 8400 Ft feletti megrendelés esetén díjmentesen szállítja ki.

A megjegyzés menüpontnál üzenhet nekünk akár a szállítással kapcsolatban, (pl x napra kéri a kiszállítást) vagy akár a számlázással kapcsolatban is.
Szállítást az MPL végzi

A délelőtt leadott rendeléseket általában már másnap átlehet venni a futártól. (Amannyiban nagyon sürgős a kiszállítás, kérem vegye fel felünk a kapcsolatot és igyekszünk segíteni)

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:

Utánvéttel (a végösszeget a csomag átvételekor kell kifizetni a futárnak):

  • MPL

Szállítási idő átlagosan: 2-5 munkanap