Medihemp gyógygomba kivonatok & kender

Gyógygomba kivonat és kender: a legyőzhetetlen párosítás. A Medihemp először párosítja a gyógygomba és a kender kiváló minőségű hatóanyagait, hogy természetes módon és minél hatékonyabban nyújtson támogatást a szervezetnek a belső egyensúly helyreállításában. A HATCHA® kapszulás változatokban a finomra őrölt kenderlevél és a gyógygomba párosul, míg a folyékony változatban a kenderolajat és a folyékony gyógygomba kivonatot ötvözik. Nagyobb vitalitás és az általános életminőség javítására ajánljuk!

Fafülgomba | Hamvaskéreg gomba | Hernyógomba | Pecsétviaszgomba | Süngomba

1–16 termék, összesen 17 db

Gyógygomba és kender: a legyőzhetetlen duó

A biogombák és a kender felhasználásával készült Medihemp gyógygomba termékek kizárólag természetes és bioaktív összetevőket tartalmaznak.

A gyógygombákat a hagyományos kínai orvoslás, több mint 2000 éve használja. A legismertebb gyógygombák, pl. a Reishi (Pecsétviaszgomba), a Hericium (Süngomba) vagy a Cordyceps (Kínai hernyógomba) közismerten sokféle hatóanyagot tartalmaznak, amelyeknek az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatása már bizonyított.

Kenderrel párosítva egy olyan hatékony és eddig még kihasználatlan fúziót kapunk, mely segít a szervezetnek, hogy természetes módon állítsa helyre az egyensúlyát.

Kapszula és kivonat – a döntés a tiéd!

Nem számít, hogy te a folyékony vagy a kapszula kiszereléseket részesíted előnyben: a Medihemp gondolt mindenkire.

Medihemp gyógygomba kapszula (HATCHA®)

A kapszula legfontosabb előnye, hogy színtelen és szagtalan, így bármikor, bármilyen élethelyzetben gond nélkül alkalmazható.

Összetevőiben a szárított, finomra őrölt kenderlevél és az alkalmazott gyógygomba párosul, mely rendkívül hatékonyan és tisztán segít a szervezetnek újra egyensúlyba kerülni.

A kapszula anyaga növényi cellóz.

Medihemp gyógygomba kivonat

Aki a természetes adagolás híve, annak bátran ajánljuk a Medihemp gyógygomba kivonatait, amit a mellékelt pipettával lehet pontosan adagolni.

Ez esetben a kenderolaj és a folyékony gyógygomba kivonat párosul, mely ízében és állagában is visszaadja ennek a legyőzhetetlen duónak az élményét.

A természet ajándéka kényelmes, letisztult és modern csomagolásban.