GAL Magnézium-biszglicinát

4.490 Ft

 

Magnézium-biszglicinát (magnézium-biszglicinát, 84 g, 90 kapszula)

 

Összetevők: 100% magnézium-biszglicinát (“fully reacted”), zselatin (kapszulahéj)

 

Készleten

Cikkszám: GAHUKT30 Kategóriák: ,

Leírás

– Ami a GAL Magnézium-biszglicinátot megkülönbözteti a hagyományos társaitól –

A GAL Magnézium-biszglicinát minőségében magasan kiemelkedik a legtöbb, szintén magnéziumot tartalmazó készítmények soraiból. Ennek két oka van. „Fully-reacted”- figyeljük a címke jelzését! Magnéziumot tartalmazó készítmény rengeteg akad a gyógyszertárak polcain. Persze minden gyártó a saját produktumát dicséri, mégis érdemes kicsit elmélyedni a termékleírásban, mielőtt bármelyik készítménynek is bizalmat szavaznánk.

A „fully-reacted” minősítés azt hivatott jelezni, hogy az adott készítmény teljesen reagált formájában tartalmazza-e a magnéziumot. Ha nem vagy csak részben, akkor a jelölt magnéziummennyiség szervetlen mivoltában képviselteti magát a termékben, így a hatása nem tud maximálisan érvényesülni. A GAL Magnézium-biszglicinát esetében erről szó sincs, a készítmény ugyanis teljesen reagált formájában tartalmazza a magnéziumot.

Kíméletes a gyomornak, jót tesz az emésztésnek

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy sok magnéziumos készítmény híg székletet okoz, negatívan befolyásolja az emésztőrendszer működését. Ilyen körülmények között a magnézium nem fejti ki megfelelően a hatását, ami viszont marad, az a kellemetlen puffadtság, gyomorégés és a toalett túl gyakori meglátogatásának ingere. Ezzel szemben, a GAL Magnézium-biszglicinát fogyasztása bizonyítottan kizárja ezeket a zavaró tényezőket, sőt, a kapszulák fogyasztásával az éjszakai álmunkat megzavaró gyomorégést is kivédhetjük.

Mit nyerünk a GAL Magnézium-biszglicinát fogyasztásával?

Már napi 2-4 kapszula is pozitívan befolyásolhatja a közérzetünket, ami elsősorban a teljesítményünk növekedésében mutatkozik meg. A magnézium köztudottan segít lecsillapítani a feldúlt idegrendszert, oldja a szorongást és a stresszt, elősegíti a nyugodt alvást.

Az immunrendszerre gyakorolt hatása is elismerésre méltó

A kutatások rávilágítottak arra, hogy gazdag magnéziumforrással az immunrendszerünket is megtámogathatjuk. Ha nem a közvetlen „tűzoltás”, hanem a lehetséges betegségek megelőzése a célunk, a magnézium hatékony segítséget nyújt ebben.

Dokumentumok

TanusítványLabortesztOGYÉI tanusítvány

Vásárlói értékelések

Reviews

Egyelőre nem érkezett értékelés a termékhez.

Legyen Ön az első, aki értékelést ír “GAL Magnézium-biszglicinát”

Válasszon ki egy támogatott fájl típust: jpg,png

    Iratkozzon fel hírlevelünkre!5% KEDVEZMÉNY A KOSÁR TELJES TARTALMÁRA!

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön aktuális akcióinkról és újdonságainkról! Most egy egyszer használatos, 5% kedvezményre jogosító kuponkód is az Öné lehet, amint a feliratkozás megerősítése megtörtént!

    Kosár
    0