Liposzómás C Vitamin – MyLipoHealh

6.490 Ft

Narancs ízesítésű liposzómális C-Vitamin ital

A flakon 50.000 mg liposzomás C – Vitamint tartalmaz

A MyLipoHealth C-Vitamin forradalmi újítás,  hozzávetőlegesen 95%-ban hasznosul,  míg a hagyományos, azonos adagú C-vitaminoknak csak körülbelül 20%-a. 

NameRangeDiscount
3/123 - 1110 %
3/1212 - 500020 %

LEÍRÁS

Narancs ízesítésű liposzómális C-Vitamin ital

A C-vitamin kiváló antioxidáns, hatékony védőpajzs, az immunrendszer erős támasza, felveszi a kesztyűt a szabadgyökök, az influenza és a megfázás ellen. A flakon 50.000 mg liposzomás C – Vitamint tartalmaz

A MyLipoHealth C-Vitamin forradalmi újítás,  hozzávetőlegesen 95%-ban hasznosul,  míg a hagyományos, azonos adagú C-vitaminoknak csak körülbelül 20%-a.
A liposzómás vitaminok olyan táplálék-kiegészítők, amelyek a liposzómás kapszulázási bevitel segítségével célzottan juttathatóak el a szervezet adott pontjára, így növelve a biohasznosulás mértékét.

A vékonybélből tökéletesen felszívódik, innen a vérkeringésbe kerül, és oldott hatóanyag tartalma közvetlenül a sejtekhez jut.
Sejthártyánk felépítése a liposzómális C-vitamin foszfolipid burkához hasonló, ezért ez a foszfolipid burok könnyedén juttatja a sejteinkbe a benne lévő oldott C-vitamint.
A MyLipoHealth Liposzomás C-vitamin folyékony állagú  liposzómális C-vitamin, mely a  tablettáknál jobban modellezi az élő szervezetet, hiszen az élő szervezetben is oldott állapotban van.


A MyLipoHealth Liposomal C-vitamin minden korosztálynak ajánlott. Túladagolni nem lehet,  szervezetünk a felesleges mennyiséget kiüríti. Gyermekeknek is adható, 3 éves kortól ajánlott napi használata.

C Vitamin

A C-vitamin az immunrendszer alapja, talán az egyik legismertebb mikrótápanyag. Amellett, hogy ragyogóvá, széppé teszi a bőrünket, hatalmas szerepe van az immunrendszer megfelelő működésében is. Erősíti a sejtek falát és serkenti a fehérvérsejtek működését, ezért a kórokozók sokkal nehezebben juthatnak át rajtuk.
Az emberi szervezet nem képes a C-vitamin előállítására, ezért táplálékán keresztül kell hozzájutnia. Bizonyos esetekben nagyobb C-vitaminra van szükségünk, ilyenek a várandós,-szoptatós kismamák, a fogyókúrázók és a stresszes életet élők egyaránt.

 

Vásárlói értékelések

Reviews

Egyelőre nem érkezett értékelés a termékhez.

Legyen Ön az első, aki értékelést ír “Liposzómás C Vitamin – MyLipoHealh”

Válasszon ki egy támogatott fájl típust: jpg,png