GAL Babaváró

7.290 Ft

A GAL Babaváró termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget.

Azaz minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk.

Ezen hatóanyagok mindegyike természetben megtalálható forma, jelentős részük organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövényekből van kivonva, így azon ko-faktorokból is tartalmaz, amelyek e növényekben aligha véletlenül vannak jelen a bennük lévő vitaminok/ásványok mellett.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Készleten

Cikkszám: GAHUBV00 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

A GAL Babaváró termékünk minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet tökéletesen megfelelő formában, mennyiségben és arányban tartalmaz, amire egy várandós/gyermekvállalásra készülő és szoptató nőnek szüksége van.

Fogyasztási javaslat:

Már a gyermektervezés gondolatától kezdve javasolt elkezdeni szedni a GAL Babaváró multivitamin készítményt, minimum 3 hónappal a fogantatás előtt, egészen a szoptatás végéig, de természetesen még tovább is lehet.

A terhesség és szoptatás alatt érdemes napi rendszerességgel fogyasztanunk legalább 3 db tojássárgáját, és hetente 2-3 alkalommal májat és sós vízi halakat/herkentyűket. Ha ezt nem tesszük, akkor javasoljuk, hogy váltson a GAL+ Babaváróra.

Dokumentumok

TanusítványLabortesztOGYÉI tanusítvány

Vásárlói értékelések

Reviews

Egyelőre nem érkezett értékelés a termékhez.

Legyen Ön az első, aki értékelést ír “GAL Babaváró”

Válasszon ki egy támogatott fájl típust: jpg,png

    Kosár
    0